Preuzimanje i spajanje poduzeća

Preuzimanje i spajanje poduzeća - Harding, David | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harding, David
DIMENZIJA
4,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Preuzimanje i spajanje poduzeća.pdf
ISBN
5805673445173

OPIS

Četiri presudne odluke kojima stvarate ili prekidate posao David Harding i Sam Rovit, koautori knjige Preuzimanje i spajanje poduzeća, pružili su cjelovito osobno iskustvo u složenom postupku preuzimanja i spajanja više od stotinu poduzeća. Ova knjiga daje odgovorna ključna pitanja: Hoće li pripajanje poduzeća unaprijediti buduće poslovanje? Zašto i u kojim slučajevima pripajanje poduzeća podiže novostvorenu vrijednost poduzeća? Kada je najbolji trenutak za početak spajanja poduzeća? Kako treba rješavati probleme koji nastanu kada stvari ne krenu kako je planirano? Svaki od odgovora na ova pitanja popraćen je empirijskim istraživanjima koja nose podatke o konkretnim odlukama. Preuzimanje i spajanje poduzeća je izvorni udžbenik koji je nastao na temelju stečenog iskustva iz stotinu akvizicijskih, fuzijskih i transakcijskih poslova. Nadamo se da će ova knjiga pomoći novim generacijama menadžera koji se namjeravaju baviti ili se već bave fuzijom poduzeća, kako bi izbjegli brojne zamke u složenom postupku spajanja poduzeća.

Ponekad je vrlo isplativa. Stvaranje posla odnosi se na niz aktivnosti koje dovode do još jedne poslovne kombinacije.

U prvom poglavlju autori definiraju koje su to četiri presudne odluke kojima se stvara ili prekida posao. Ove odluke zajedno obuhvaćaju životni ciklus tipičnog poslovanja. Ako je vaše društvo kupac, aktiva i pasiva društava koja kupujete prenijet će se na vas.

POVEZANE KNJIGE