Pirati

Pirati - Matthews, John | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matthews, John
DIMENZIJA
12,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Pirati.pdf
ISBN
4107146829952

OPIS

Čuvajte se kopnoljupci i pripremite se za ulazak u okrutni svijet pirata! U ovoj fantastično ilustriranoj knjizi uz fotografije legendarnog kapetana Jacka Sparrowa čekaju vas legende, priče i prava istina o pustolovinama strašnih pirata! Saznajte koji su pirati bili strah i trepet morskih pučina i koji su nadahnuli nezaboravne likove poput Long John Silvera iz Otoka s blagom. Čitajte o smjelim prepadima na kopnu i moru i otkrijte kako je zaista izgledao život na palubi – od strogih pravila ponašanja do strašnih kazni koje su očekivale prekršitelje…

peiratés, lupič, pirát) je původně námořní lupič.Piráti obvykle přepadají obchodní lodi, ale často loupí i na pobřeží.Pirátství kvete tam, kde je velký lodní provoz a lupiči mohou doufat v bohatou kořist. http://www.evropapotrebuje.cz tento pátek a sobotu jdeme k volbám do Evropského parlamentu. Jde o hodně, tak to nezaspěte a pomozte Pirátům chránit svobodu v... Pirati (grč.

Oporba pozdravila popuštanje mjera, ali smatra to nedovoljnim. Pirati u Beninu oteli s broda devetero članova posade. Tvrtkin tim za hitne situacije poduzima potrebne radnje i planira poteze te je u kontaktu s relevantnim vlastima .

POVEZANE KNJIGE