Windows vista za neupućene

Windows vista za neupućene - Rathbone, Andy | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rathbone, Andy
DIMENZIJA
5,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Windows vista za neupućene.pdf
ISBN
4992501440716

OPIS

Podesite Vistu prema svojim potrebama i naterajte da radi za vasDobro došli u Windows Vista za neupućene, najprodavaniju knjigu o Windows Visti u svetu! Popularnost ove knjige verovatno se zasniva na jednostavnoj činjenici: neki ljudi žele da budu maheri za Windows. Obožavaju da rade sa okvirima za dijaloge. Sede ispred svojih računara i nasumice pritiskaju tastere na tastaturi, nadajući se da će naleteti na neku skrivenu mogućnost koja nije pomenuta u dokumentaciji. Uče napamet nizove računarskih komandi dok peru kosu. Neki vise i ne peru kosu – samo sede ispred monitora. A vi? Za vas je sigurno – niste glupi. Ali, niste ni opčinjeni Windowsom i računarima. Samo želite da završite posao, odete na vreme kući i radite nešto važnije. Nemate nameru da spavate na poslu i u tome nema ništa loše. Znači, ova knjiga je baš za vas. Ona vas neće pretvoriti u eksperta za Windows, ali ćete iz nje saznati mnoštvo korisnih informacija. Umesto da postanete stručnjak za Windows Vistu, znaćete dovoljno da se brzo snađete i efikasno obavite posao uz minimalan napor, tako da ćete moći da se posvetite prijatnijim stvarima u životu.

Novo Windows Vista je linija grafičkih operativnih sustava napravljenih za PC, uključujući obiteljske (kućne), poslovne verzije, Tablet PC verzije, i verzije za Media Center računala.Prije Vistine najave 22. srpnja 2005., Windows Vista je bila poznata pod svojim kodnim imenom "Longhorn".Izrada je zavšena 8.

Microsoft je razvoj sistema Windows Longhorn (Vista) oznanil leta 2001. Sistem, spočetka načrtovan za izdajo konec leta 2003, je bil tedaj mišljen kot manjši korak med sistemoma Windows XP in Blackcombom (), ki naj bi bil naslednja velika izdaja sistema Windows.Aluzija na namen sistema je bilo tudi kodno ime razvijajočega se sistema: v smučarskem središču Whistler Blackcomb v ... Ponuda "Windows 7 za neupucene" je arhivirana.

POVEZANE KNJIGE