Tko doista vlada svijetom?

Tko doista vlada svijetom? - Burnett, Thom | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Burnett, Thom
DIMENZIJA
11,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Tko doista vlada svijetom?.pdf
ISBN
7073022986652

OPIS

Ova knjiga govori o zavjerama u svakodnevnom životu, skrivenima i onima ne tako skrivenima. Istražuje odnos između globalizacije i demokracije i propituje tko ima zadnju riječ u sve ogorčenijoj i krvavijoj bitki za premoć. Između ostaloga, istražili smo ulogu stranih korporacija i zakonodavstvo raznih zemalja o zapošljavanju, kao i ulogu koju su odigrale obavještajne i policijske birokracije pri pojavi Al-Qaide, koju su iznjedrili mudžahedini, uz potporu CIA-e. Istraženi su i preispitani utjecaj medija, moć države da potisne građanska prava, te prava vrijednost novca. Zaključci do kojih smo došli u knjizi Tko doista vlada svijetom? možda će neke ljude šokirati – posebice one, koji bezrezervno vjeruju u demokraciju – no ti će zaključci na sve ostaviti snažan dojam.

- Tko doista vlada svijetom? Koja je moć i snaga tajnih organizacija i koje su najpoznatije tajne organizacije u povijesti te tko vlada u suvremenim demokratskim zemljama? Odgovori na ova i mnoga druga pitanja nalaze u knjizi Jima Marrsa „Vladari iz sjene" koju je nedavno objavio Profil. Tko doista vlada svijetom? : rat između globalizacije i demokracije. Ova knjiga govori o zavjerama u svakodnevnom životu.

Ova knjiga govori o zavjerama u svakodnevnom životu. Dva autora, jedan od vodećih britanskih stručnjaka za sigurnost i vojna pitanja, i drugi pisac i novinar Financial Timesa, udružili su se i istražili ulogu stranih korporacija i zakonodavstvo raznih zemalja o zapošljavanju, kao i ulogu koju su odigrale obavještajne ... Tko uistinu vlada svijetom?-----Mnogi bi na gore postavljeno pitanje odgovorili samo jednom riječi — Bog.

POVEZANE KNJIGE