Napredni tečaj engleskog jezika

Napredni tečaj engleskog jezika Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Napredni tečaj engleskog jezika.pdf
ISBN
4815504724245

OPIS

Već poznajete osnove stranog jezika, ali biste svoje znanje rado nadogradili? PONS napredni tečaj kao nastavak PONS početnog audio tečaja tada je pravi proizvod za Vas. Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati razgovor i razumijevanje, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz određene strane zemlje, odnosno sa svima onima kojima je taj strani jezik materinski, i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju. Osim toga, gramatička će Vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznat ćete dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite

i 7 ... Prodajem interaktivni tečaj engleskog jezika - Euro Plus+ Reward- jako kratko korišten. 5.

Tečaj je potpuno besplatan, a nudi vam audio i video zapise, gramatiku, izgovor, širenje vokabulara te rješavanje raznih testova. Postoji još nekoliko online tečajeva, ali se ovaj ubraja među najkvalitetnije. Škola stranih jezika PAVUNA - upisi u tijeku za njemački, engleski, ubrzani, poslovni, pomoć pri zapošljavaju u inozemstvu. Napredni tečaj poslovnog engleskog jezika.

POVEZANE KNJIGE