Financijska tržišta i institucije

Financijska tržišta i institucije - Saunders, Anthony & Cornett, Marcia Millon | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Saunders, Anthony & Cornett, Marcia Millon
DIMENZIJA
4,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Financijska tržišta i institucije.pdf
ISBN
7161751714806

OPIS

Knjiga Anthonyja Saundersa i Marcie Millon Cornett Financijska tržišta i institucije nudi jedinstvenu analizu rizika s kojima se suočavaju ulagači i štediše interakcijom kroz financijske institucije i tržišta, kao i strategije kojima se ti rizici mogu kontrolirati i pomoću kojih se njima može upravljati. Autori na analitički strog, ali razumljiv način objašnjavaju okruženje unutar kojeg djeluju financijska tržišta i institucije, temeljne koncepte i analitičke tehnike potrebne za razumijevanje i upravljanje financijskim tržištima i rizicima, pokazujući načine na koje moderni financijski menadžer, štediša i ulagač mogu povećati svoju dobit uz određenu razinu upravljanja rizikom. Izvrsno opisivanje najvažnijih obilježja financijskih tržišta, institucija i instrumenata. Glavne prednosti knjige su njezina dubina, širina i prikladnost pisanja. Sherrill Shaffer, profesor bankarstva i financijskih usluga na University of Wyoming Prihvatio sam ovu knjigu čim je objavljena, jer je izvrsno napisana i pruža pojedinosti koje druge knjige propuštaju. Bill Marcum, profesor financija na Wake Forest University

Okosnica su financijskog sustava Republike Hrvatske kreditne institucije, čiji rad uređuje i nadzire Hrvatska narodna banka. Financijske institucije pomažu u održavanju protoka i kretanja sredstava unutar globalnih tržišta i financijskog sustava. Ove institucije uključuju komercijalne banke, investicijske banke, centralne banke, osiguravajuće kuće, brokerske kompanije i institucije poput kreditnih unija.

godine, možete pogledati ovdje. Studenti koji žele odbiti ocjenu moraju se javiti asistentu D.

POVEZANE KNJIGE