Rakije, whisky i likeri

Rakije, whisky i likeri - Banić, Miroslav | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Banić, Miroslav
DIMENZIJA
7,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Rakije, whisky i likeri.pdf
ISBN
1295115275763

OPIS

Ova jedinstvena knjiga opisuje izradu alkoholnih pića destilacijom provrele, fermentirane komine voća, biljaka ili žitarica. Sve što trebate znati o sirovinama, vrenju, destilaciji, dobivanju komine i mnogim drugim stvarima, od sada je na jednom mjestu. Knjiga „Rakije, Whisky i likeri“ sadrži opis sirovina za proizvodnju voćnih i žitnih rakija, rakija od krumpira, whisky-a i likera, opisuje alkoholno vrenje, destilaciju (pećenje) rakija i whisky-a, pripremanje rakija za piće, izradu whisky-a i sve o pripremi, dobivanju komine i pećenju gotovo svih vrsta rakija. U knjizi su opisane žitne rakije kao što su rakije od kukuruza, raži, pšenice, ječma i njihovih smjesa, rakije od krumpira, voćne rakije kao što su rakije šljivovice, rakija Viljemovka, rakije od krušaka, rakije od bresaka i marelica, rakije od jagoda, malina i kupina, rakije od grožđa (loza, komovica), rakije od rogača, rakije od smokava i drugih agruma.

See more ideas about liqueur, liquer, smoothie drinks. Banic Miroslav - Rakije, whisky i likeri, Bosanski Petrovac, 0,50 KM, Veliki broj strucnih knjiga i literature u pdf formatuKnjiga u PDF formatu,Placanje kreditom na 062 broj.Slanje na e-mail po izvrsenoj uplati.Kupis 2 dobijes 3Svaki dan dopunjavanje sa novim knjigama.Pogledajte i ostale artikle na profilu. RAKIJE, WHISKY l LIKERI. Miroslav Banić, dipl.

Namjena i opis rakijskog rektifikatora. Kotao.

POVEZANE KNJIGE