Prijatelji zauvijek – istinska vrijednost prijateljstva

Prijatelji zauvijek – istinska vrijednost prijateljstva - Greive, Bradley Trevor | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Greive, Bradley Trevor
DIMENZIJA
12,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Prijatelji zauvijek – istinska vrijednost prijateljstva.pdf
ISBN
9514707067921

OPIS

Prijatelji zauvijek – istinska vrijednost prijateljstvaŠto čini prijateljstvo tako posebnim? Što izbor prijatelja govori o nama? Koja iskra rasplamsava najbolja prijateljstva i ne daje im da se ugase? U knjizi Prijatelji zauvijek Bradley Trevor Greive kombinira svoj poznati vrckavi humor neodoljivim fotografijama životinjama kako bi istražio svakodnevnu čaroliju koju proživljavamo zahvaljujući svojim prijateljima.Tek sam nedavno shvatio da smo moji roditelji i ja postali bliski prijatelji, l ranije smo bili bliski, ali tijekom protekle dvije godine, obiteljske su se uloge postupno izmijenile do toga da su samo međusobna ljubav i poštovanje ostali neizmijenjeni. Sada uživamo u druženju iz razloga koji potpuno nadilaze obiteljsku odanost. A što je najbolje, prijatni razgovori poslije večere više ne završavaju tjeranjem nekoga u krevet…zasad (još uvijek držim tatu na oku). Naravno, još uvijek mogu od njih mnogo naučiti, ali sada možda mogu ponešto oni naučiti i od mene. Međutim, ne samo da uživam u društvu to dvoje meni važnih ljudi, nego sam počeo sve svoje prijatelje gledati u sasvim novom svijetlu. Sad razumijem koliko su mi oni bili važni na svim životnim područjima i da su oni također postali moja obitelj. Za mnogo toga im želim zahvaliti, a vjerujem da mnogi ljudi osjećaju isto za svoje prijatelje, stoga sam toliko uživao u sastavljanju ove male, ali posebne knjižice o istinskoj vrijednosti prijateljstva.

Tri najbolje prijateljice i dečko kojega upravo sreću kreću na putu tijkom kojega pronalaze sami sebe i vrijednost pravog prijateljstva.Prvi i za sada jedini hit film popularne muzičke zvijezde Britney Spears. Prekidanje prijateljstva je veoma slično prekidu s dečkom - bolno je ostaviti iza sebe svo to zajedno provedeno vrijeme i sva zajednička sjećanja. Ali kako to obično u životu biva - mnoge veze, pa tako i one prijateljske, često dođu svom kraju, i neka prijateljstva ne traju vječno. Koliko god je rijetka istinska ljubav još je rjeđe istinsko prijateljstvo.

Wikipedia Citation 2006, Prijatelji zauvijek : istinska vrijednost prijateljstva / Bradley Trevor Greive Veble Commerce Zagreb Wikipedia Citation Please see Wikipedia's template documentation for further citation fields that may be required. Bradley Trevor Greive - Prijatelji zauvijek - Istinska vrijednost prijateljstva - izdavač Veble commerce Zagreb, 2006. godine, 16 x 16 cm, tvrdi uvez, 109 stranica, bogato ilustrirano, tiskano na kvalitetnom papiru.

POVEZANE KNJIGE