A što s djecom?

A što s djecom? - Blakeslee, Sandra | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blakeslee, Sandra
DIMENZIJA
4,72 MB
NAZIV DATOTEKE
A što s djecom?.pdf
ISBN
1555991036884

OPIS

Odgoj djece prije, za vrijeme i nakon razvoda Tridesetogodišnje iskustvo poznate dječje psihologinje, dr. Wallerstein pretočeno je u savjete od neprocjenjive važnosti za roditelje koji se razvode i njihovu djecu. Kada je zaista pravi trenutak, je li nekad bolje pričekati, kako i kada reći djeci, kako ih odgajati nakon razvoda – to su samo neka pitanja na koja ćete dobiti konkretne, praktične odgovore, a koristit će vam dugi niz godina jer prati razvoj djece svih uzrasta do punoljetnosti te navodi probleme s kojima se možete susresti u različitim fazama nakon razvoda.

145,00 kn. Na zalihi "Komunicirajte s djecom jer ne biste vjerovali što sve možete od njih naučiti." Družite se s djecom i provodite s njima što više vremena uživo sa što više kontakta oči u oči, zaključili su gosti na koncu emisije.

Foto: Guliver/Shutterstock klokanica postala U kišnim danima možeš zaboraviti na izlazak u park s mališanima. ... Budući da je danas život većine obitelji s djecom vrtićke dobi čvrsto strukturiran, tj.

POVEZANE KNJIGE