Templarska ostavštvina

Templarska ostavštvina - Berry, Steve | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Berry, Steve
DIMENZIJA
8,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Templarska ostavštvina.pdf
ISBN
2054826400604

OPIS

Razorno otkriće koje bi, ako dospije u krive ruke, moglo srušiti civilizaciju kakvu poznajemo… Triler “Ostavština templara” uspješno nastavlja pratiti priču “Da Vincijeva koda”. Bivši američki agent Cotton Malone uživa u tihom životu vlasnika antikvarijata u Kopenhagenu sve dok neočekivani telefonski poziv ne probudi njegove uspavane instinkte i vrati ga u svijet spletki za kojeg je mislio da ga je zauvijek napustio. Sve počinje neočekivano nasilnom pljačkom, a Cotton Malone jako dobro poznaje žrtvu – to je njegova bivša šefica Stephanie Nelle, koja se nalazi daleko od kuće, u misiji koja nema nikakve veze s njezinom specijalnošću (a to je nacionalna sigurnost). Ona putuje Europom opremljena klupkom prastarih zagonetki i misterija koje su stoljećima mučile znanstvenike i avanturiste u potrazi za blagom i znanjima kojima se gubi trag u četrnaestom stoljeću. Stephanie Nelle ima opasnog takmaca u Raymondu de Roquefortu, tajanstvenom zelotu, i armiji njegovih ubojica. Cottone Malone instinktivno se priključuje ovom pogibeljnom sukobu, no što više bude saznavao o srednjovjekovnim tajnama koje su okruživale nekada bogate i moćne templare, bezobzirno uništene od ruke Inkvizicije, to će i njegov život biti sve ugroženiji. Na kraju ovog smrtonosnog zapleta ispunjenog osvajanjima, intrigama, izdajstvima i pohlepnom željom za vlašću, nalazi se razorno otkriće koje bi, ako dospije u krive ruke, moglo srušiti civilizaciju kakvu poznajemo. Prva tri romana Stevea Berryja, omiljenog pisca Dana Browna (Da Vincijev kod) postali su bestseleri, no tek je ovogodišnjim romanom Templarska ostavština (2006.) – prevedenim već na tridesetak svjetskih jezika – ovaj autor postao istinskom komercijalnom književnom zvijezdom.

Kategori: Yaşam Tarzı. Zahrajte si na sommeliera a vyhrajte exkluzivní vína Sanctus Victoria nebo Templářskou školu vína přímo v Čejkovicích! i dalje "Templarska ostavstvina",pa nije da nije lose,onako za razbibrigu...za ljubitelje templara,rennes le chateua ko stvoreno.... Templářská Vína APK is a Lifestyle Apps on Android.

Google +. Templářská 1, Čejkovice. Tajemství rytířského řádu láká do Čejkovic stovky milovníků záhad.

POVEZANE KNJIGE