Biti žena – Patrijarhalni obrasci u ženskoj svakodnevici

Biti žena – Patrijarhalni obrasci u ženskoj svakodnevici - Wilson Schaef, Anne | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wilson Schaef, Anne
DIMENZIJA
12,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Biti žena – Patrijarhalni obrasci u ženskoj svakodnevici.pdf
ISBN
2821446023753

OPIS

Ovo je prva i najznačajnija knjiga nastala još u 80-ima, koja govori o statusu i ulozi žene u današnjem društvu, te pruža nove spoznaje i načine pronalaženja onog iskonskog u ženi. Autorica govori o drugačijoj stvarnosti – stvarnosti koju žene opažaju, istražuju i izražavaju kad god imaju mogućnosti učiniti to bez straha. Ova je knjiga sjajan spoj dragocjenih uvida i pronicljivih opažanja proizašlih iz bogatog ženskog iskustva – o ženama i muškarcima te o njihovu odnosu govori dobronamjerno, duhovito, inteligentno i čovječno!

S4 Žena treba da vodi glavnu reč u kući. ...

Ona pruža nove spoznaje i načine pronalaženja onog iskonskog u ženi. Autorica govori o drugačijoj stvarnosti - stvarnosti koju žene opažaju, istražuju i izražavaju kad god imaju mogućnosti učiniti to bez straha. Biti žena - patrijarhalni obrasci u ženskoj svakodnevnici.

POVEZANE KNJIGE