Živjeti u kući

Živjeti u kući - Sarti, Raffaella | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sarti, Raffaella
DIMENZIJA
8,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Živjeti u kući.pdf
ISBN
1442104022148

OPIS

ŽIVJETI U KUĆI stanovanje, prehrana i odijevanje u novovijekovnoj Europi(1500. – 1800.) Knjiga Raffaelle Sarti Živjeti u kući predstavlja inovacijsko djelo, izvornu znanstvenu monografiju u kojoj autorica interdisciplinarnim diskursom istražuje i znanstveno obrađuje povijest kuće kao obiteljskog habitata, pri tom opisujući povijest stvari, povijest ljudi i njihovih odnosa, povijest skupina i pojedinaca na europskome Zapadu ranonovovjekovnoga razdoblja.

Podjednako važna je i fizička aktivnost, koja ... JOE BIDEN je najstariji predsjednik, a Kamala Harris prva potpredsjednica, no nije to jedino po čemu će inauguracija u srijedu ući u povijest - u Bijeloj kući prvi će put živjeti udomljeni pas. Joe Biden i supruga Jill prije dvije su godine udomili Majora, štenca njemačkog ovčara. ŽIVJETI U KUĆI OD SLAME.

Majka se vratila u tu kuću i nastavila živjeti sama, no ne i Žinići, koji su se radije skrasili u državnoj kući. Par će najvjerojatnije živjeti u Miamiju gdje su viđeni kako gledaju nekoliko vila. Multimilijunaš Michael Boulos (23) zaprosio je Tiffany Trump (27) u vrtu ruža u Bijeloj kući, a na ruku joj je stavio masivni dijamantni prsten, otkrio je neimenovani izvor za Page Six. O luksuzu u kakvom će miljenica bivšeg američkog predsjednika živjeti idućih godinu dana, ili barem dok se ne izgradi njihova nova vila, većina nas može samo sanjati.

POVEZANE KNJIGE