Pravilna prehrana – osnova zdravog života

Pravilna prehrana – osnova zdravog života - Sharon, Michael | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sharon, Michael
DIMENZIJA
3,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Pravilna prehrana – osnova zdravog života.pdf
ISBN
7602253859408

OPIS

Knjiga sadrži sveobuhvatan rječnik hranjivih tvari A-Ž s kvalitetnim objašnjenjem pojmova Danas vlada opći trend povratak prirodi. Odbacuje se prerađena i uzima jednostavna prirodna hrana. Postoji opća svijest da zdrava hrana i razumne prehrambene navike mogu sigurno, prikladno i bez ikakvih štetnih nuspojava spriječiti ili čak i izliječiti mnoge bolesti. Tržište zdravom hranom cvjeta, nudi obilje cjelovite hrane (prirodna hrana koja sadrži veću koncentraciju hranjivih tvari od obične hrane) i dijetalnih nadopuna. Sve se više ljudi okreće vegetarijanstvu i makrobiotičkoj prehrani. No čak i među ljudima koji više vole tradicionalnu kombinaciju hrane, sve je više zainteresiranih za prirodnu, holističku ili biološku prehranu. Ova bi vas knjiga trebala potaknuti na istraživanje zanimljivih aspekata prehrane i pripremiti vas na preuzimanje potpune kontrole nad svojim zdravljem. Pomoći će vam da se upoznate s najprikladnijom zdravom hranom, ljkovitim biljem, hranjivim sastojcima i dijetama koje će goditi vašem tijelu i duši. Pomoći će vam da odolijevate bolestima i uživate veću vitalnost i dobro zdravlje.

No, problem kod dijeta jest motivacija koja se obično svodi na mršavljenje. Zdrava prehrana ne bi trebala biti u određenom ... U očuvanju zdravlja, vitalnosti organizma i zdravog načina života.

nastavnik sam radi na osvještavanju zdravog života ... odabir namirnica i pravilna prehrana mogu prevenirati mnoge zdravstvene probleme (Pandžić, 2015). Pravilna prehrana .

POVEZANE KNJIGE