Čarobne svjetiljke

Čarobne svjetiljke - Civardi | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Civardi
DIMENZIJA
3,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Čarobne svjetiljke.pdf
ISBN
1187635412737

OPIS

Namijenjena svakom djetetu u dobi od četiri do osam godina, ovo je zbirka dvadeset interaktivnih meditativnih priča koje su napisane s ciljem da smire i opuste dijete prije spavanja, a istovremenu obogate i stimuliraju djetetovu imaginaciju, razviju koncentraciju i samopouzdanje. Osim smirujućeg djelovanja, Čarobne svjetiljke njeguju i jačaju prirodnu prisnu vezu između roditelja i djeteta. Knjiga uključuje 20 pomno pripremljenih ilustriranih vizualizacija, kao pomoć djeci da čvršće vjeruju u sebe i svoje mogućnosti.

Ljubav prema pisanoj riječi obilježila je većinu mog života bilo čitanjem ili pisanjem. Rodila se davnih dana kroz srednjoškolske zadaćnice i recitatorsku grupu koju sam osobito voljela.

Marketing ; učitavam... Ima nešto mnogo jače od čarobne svjetiljke. Pitaš što? Moć je to što traje i živi od pamtivijeka do svršetka svijeta.

POVEZANE KNJIGE