Što kladionice ne žele da znate

Što kladionice ne žele da znate - Vrančić, Klaudio | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vrančić, Klaudio
DIMENZIJA
4,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Što kladionice ne žele da znate.pdf
ISBN
6263786792221

OPIS

Knjiga je pisana kao priručnik za klađenje kako bi kroz praktične savjete i nove informacije pružila priliku brojnim kladiteljima. U knjizi su detaljno opisani savjeti, pravila, informacije, mnogobrojini sistemi i strategije koji kladiteljiima mogu pomoći na putu do cilja. Autor također upućuje na najčešće početničke greške u svijetu klađenja te daje savjete kako ih zaobići.Jeste li znali da kroz duže vremensko razdoblje preko 95% svih kladitelja završe kao gubitnici? Jeste li znali da su po nekim analizama hrvatske sportske kladionice u 2005. godini iz vaših džepova uzele više od 3 milijarde kuna? Jeste ii znali da je čak 97% svih listića uplaćenih u sportskim kladionicama gubitno? Kako uspijevamo izgubiti čak 97% oklada, a izgledi u jednom teniskom meču podjednakih suparnika iznose 50:50? Došlo je vrijeme da igrači koji klađenje smatraju rekreacijom prođu kroz fazu osvješćivanja i započnu fazu profesionalizacije! Vrijeme je da prestanete s uplaćivanjem sirovih neanaliziranih listića i da prihvatite okrutnu činjenicu nemogućnosti bogaćenja preko noći. Vrijeme je da shvatite da samo novcem možete stvarati novac. Vrijeme je za pobjede! Ova knjiga napisana je isključivo u te svrhe. Namijenjena je da se koristi kao priručnik za klađenje. Ona je rezultat dugotrajnog istraživanja u kombinaciji s godinama stečenog iskustva. Napisana je kako bi kroz praktične savjete i nove informacije pružila priliku milijunima kladitelja koji dane provode u sportskim kladionicama, ali svoje potrošeno vrijeme i uloženi novac nikako ne uspijevaju pretočiti u zaradu. Najbitnije je naglasiti da ova knjiga nije čarobni štapić koji će omogućiti sigurni dobitak, već oruđe koje će vam pomoći da uvelike parirate brokerima sportskih kladionica, koji svakodnevno uzimaju teško zarađeni novac iz vaših džepova. Ukoliko knjigu shvatite kao takvu, te se pridržavate svega što u njoj piše, pomoći će vam da kroz najozbiljniji pristup sportskom klađenju naplatite znanje koje ona nudi….

FAQ. Koliko novca sportski kladioničari mogu mesečno da zarade? Ovo je pitanje na koje ne postoji univerzalan odgovor. Može li, kvragu, biti to da elita, neizmjerno pametna i podmukla u svojim namjerama, te informacije plasira upravo preko popularnih videa pod naslovom "Elite ne žele da ovo znate".

Što kladionica ne žele da znate knjiga pdf rapidshare! Root: 7/9/09 3:06 PM II Što kladionice ne žele da znate, Klaudio Vrančić Prodajem navedenu knjigu, cijena50 kn. Šta kladionice ne žele da znate | PDF , Banja Luka, 1 KM, Plaćanje MTEL dopunom. Najveći izbor e-knjiga na pik.ba! Razni popusti, pogledajte profil SPQRoma. Vrijeme je da vas upoznamo s pouzdanima i vjerodostojnima među njima.

POVEZANE KNJIGE