Sjećam se……

Sjećam se…… - Moore-Mallinos, Jennifer | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Jennifer
DIMENZIJA
8,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjećam se…….pdf
ISBN
4519311256781

OPIS

Svi se rađamo, živimo i svi jednom moramo umrijeti. To vrijedi i za naše kućne ljubimce. Sjećam se… govori o ljubavi i zadovoljstvu koje nam mogu priuštiti naši kućni ljubimci, ali i o tuzi u obitelji koju njihova smrt može uzrokovati, što osobito pogađa djecu. Smrt kućnoga ljubimca često je djetetov prvi susret s gubitkom. Kada su djeca skrhana tugom, proživljavaju trenutke i osjećaje koje često ne razumiju i ne mogu opisati. Sjećam se… podupire djecu u prevladavanju osjećaja gubitka voljenoga ljubimca, pružajući im mogućnost da prepoznaju i izraze svoje osjećaje.

Is memory more real than history and how do we remember. The film uses director's personal memories. Kako je pravilno pisati: sijećati se ili sjećati se? Dvojbe u pisanju između glasovnih skupina /ije/ i /je/ česte su u hrvatskom jeziku.

Sjećam se... govori o ljubavi i zadovoljstvu koje nam mogu priuštiti naši kućni ljubimci, ali i o tuzi u obitelji koju njihova smrt može uzrokovati, što osobito pogađa djecu.

POVEZANE KNJIGE