Pravi prijatelji

Pravi prijatelji - Le Carre, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Le Carre, John
DIMENZIJA
12,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Pravi prijatelji.pdf
ISBN
2590321267758

OPIS

Izvrsno osmišljen roman koji obuhvaća više od pola stoljeća života junaka, ali i naših posljednjih pola stoljeća, sve do ovih dana… Prijatelji iz naslova su Ted, sin britanskog vojnika, rođen 1947. u tek osnovanom Pakistanu, i Saša, sin istočnonjemačkog luteranskog svećenika koji je prebjegao na Zapad. Ted i Saša se upoznaju za vrijeme studentskih nemira u Zapadnom Berlinu u kasnim šezdesetim, zatim ponovno u prljavom zrcalu hladnoratovske špijunaže te opet, i najstrašnije, u današnjem unipolarnom svijetu terorizma, antiterorizma i rata lažima. Pravi prijatelji je roman kojim je autor želio svratiti čitateljevu pozornost na obmane kojima se služe Sjedinjene Američke Države da bi uvjerile svijet u opasnost od muslimanskog terorizma, te u ime borbe protiv terorizma činile po svijetu što im je volja. Aktualna tema današnjice, koja se na ovaj ili onaj način stalno provlači po medijima, ovdje je iznesena kroz majstorsko vođenje događaja, upečatljivo opisane likove i društvenu priču od vremena studentskih šesdesetosrnaških događanja u Europi pa sve do invazije SAD i saveznika na Irak.

U svako doba ljubi te on, u dobru i u zlu. Ako pogriješi kad, nemoj ljutit' se tad, spremno ti oprosti mu.

Pravi prijatelji ne žele da se vi osjećate loše sa sobom i da mislite loše o sebi. Pravi prijatelji su jedinstveni,iako ih zivot rastavi! <3 B.F.F, Zrenjanin & Novi Sad. 14,203 likes · 5 talking about this.

POVEZANE KNJIGE