Moćnici su iznad zakona

Moćnici su iznad zakona - Goodman, Amy | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Goodman, Amy
DIMENZIJA
5,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Moćnici su iznad zakona.pdf
ISBN
3770669540737

OPIS

Raskrinkavanje korumpiranih političara, ratnih profitera i medija koji ih obožavaju U knjizi Moćnici su iznad zakona Amy Goodman čini sve kako bi razotkrila korumpirane političare, ratne profitere i medije koji ih obožavaju“. Od Istočnog Timora, preko Nigerije, do Iraka, pa diljem Amerike, Amy Goodman, voditeljica radijskog i televizijskog programa Demokracija smjesta! i dobitnica brojnih nagrada, uz pomoć brata Davida, pronalazi primjere kako bi zapravo govorila o utišanoj većini“ – golemom dijelu američke i svjetske javnosti koju oblikuju mediji iz matice“. Ti mediji pod utjecajem moćnika postaju ne samo glasnogovornici elite na vlasti, već i golemih korporacija koje dobit izvlače na ratovima i ratnom gospodarstvu. Svi ti korporativni ratni profiteri nemaju što reći, a sve što imaju, htjeli bi prodati“. Amy Goodman nastoji razotkriti laži, korupciju i zločine elite na vlasti. Posebno mjesto u cijelom tom košmaru Goodman pripisuje američkim golemim medijskim carstvima kao glavnom uzroku i sredstvu utišavanja većine“. “Amy Goodman ustaje rano ujutro – daleko prije svih nas – da bi se javila kao jedini glas istine na radijskim valovima u SAD-u. Ova knjiga iznosi sve laži koje nam se govore, danju i noću. Amy Goodman je nacionalno blago i ako niste u mogućnosti da je čujete preko etera, sada možete uzeti njezinu knjigu. Nakon što je pročitate i odložite, klimat ćete glavom u nevjerici i gnušanju, a onda osjetiti pobunu.” -Michael Moor, redatelj filma Bowling for Columbine i autor knjige Stupid White Men “Što bi novinarstvo moralo biti: zakleti čuvar interesa naroda, a ne moćnika i profita.“ -Arundhati Roy, autor knige Bog malih stvari “U vremenima kada se ljudima kaže da ‘paze što govore’, Amy Goodman ne boji se moćnicima skresati istinu u lice. Ona to čini svakodnevno.” -Susan Sarandon, glumica OTIĆI TAMO GDJE VLADA MUK. To je zadaća i odgovornost novinara: dati glas zaboravljenima i bespomoćnima, onima koje su moćni smoždili. To je najbolji znani mi razlog zbog kojeg s perima, kamerama i mikrofonima u rukama (u potrazi za temom) ulazimo u različite zajednice i odlazimo diljem svijeta. Mediji pod utjecajem moćnika postaju ne samo glasnogovornici elite na vlasti, već i golemih korporacija koje dobit izvlače na ratovima i ratnom gospodarstvu. Svi ti korporativni ratni profiteri nemaju što reći, a sve što imaju, htjeli bi prodati. Amy Goodman nastoji razotkriti laži, korupciju i zločine elite na vlasti.

Godina izdanja: 2006. Opis - MOĆNICI SU IZNAD ZAKONA - Razotkrivanje korumpiranih političara, ratnih profitera i medija koji ih vole ... Knjiga 'Moćnici su iznad zakona' nastala je kao pokušaj da se još jednom snažno promovira nezavisno novinarstvo kako bi se pokazalo da mediji u vlasništvu velikih korporacija govore i promoviraju isključivo ono što je u interesu njihovih vlasnika.

Cijena 50 kn ~ 7 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 28088384 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Gajnice Stanje rabljeno. Opis oglasa ... II Amy Goodman, David Goodman: Moćnici su iznad zakona Meki uvez.

POVEZANE KNJIGE