Brzo čitanje

Brzo čitanje - Buzan, Tony | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
5,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Brzo čitanje.pdf
ISBN
9125928263863

OPIS

Revolucionarni pristup povećanju brzine čitanja, razumijevanja i općeg znanja U ovoj knjizi Tony Buzan iznosi novu metodu uz pomoć koje možete značajno povečati svoju brzinu čitanja (preko 200 stranica na sat), a da pri tome postignete bolje razumijevanje i pamćenje nego pri klasičnom čitanju. Štoviše, autor tvrdi da bolje pamtimo ako brže čitamo. Znanstvena istraživanja i eksperimenti to potvrđuju. Knjiga sadrži testove i praktične primjere koji čitatelju omogućuju uvid u napredak tokom savladavanja tehnika brzog čitanja. Uz to, knjiga nudi i metode za nadilaženje problema učenja i metode za bolje razumijevanje i pamćenje pročitanog teksta. Knjiga je idealan priručnik za učenike, studente, profesore i sve one koji žele unaprijediti svoje mogučnosti.

Promijenite način razmišljanja, pamćenja i komunikacije. Brzo čitanje je vještina koja se zasniva na prirodnim sposobnostima čovjeka da proširi percepciju, izoštri fokus, razvije fotografsko pamćenje, poveća memoriju kao i cjelokupnu sposobnost razumijevanja teksta. Brzo čitanje (POWER READING) je metoda koja pospješuje brzinu čitanja najmanje tri do pet puta u odnosu na standardno čitanje i omogućuje da se u znatno kraćem vremenu usvoji pročitana građa, uštedi vrijeme te poboljša uspjeh kako u školi ili na fakultetu tako i u poslu. Brzo čitanje i učenje (online radionica) Datum i vrijeme događanja: 01.10.2020. 17:00-18:00 sati.

691 likes. Promijenite način razmišljanja, pamćenja i komunikacije. Brzo čitanje je vještina koja se zasniva na prirodnim sposobnostima čovjeka da proširi percepciju, izoštri fokus, razvije fotografsko pamćenje, poveća memoriju kao i cjelokupnu sposobnost razumijevanja teksta. Brzo čitanje (POWER READING) je metoda koja pospješuje brzinu čitanja najmanje tri do pet puta u odnosu na standardno čitanje i omogućuje da se u znatno kraćem vremenu usvoji pročitana građa, uštedi vrijeme te poboljša uspjeh kako u školi ili na fakultetu tako i u poslu. Brzo čitanje i učenje (online radionica) Datum i vrijeme događanja: 01.10.2020.

POVEZANE KNJIGE