Zatvaranje pukotine

Zatvaranje pukotine - McGraw, Jay | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McGraw, Jay
DIMENZIJA
11,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Zatvaranje pukotine.pdf
ISBN
2592897877585

OPIS

Strategija za zbližavanje roditelja i tinjedžera Kao dugogodišnji profesionalac na području ljudskog ponašanja, kao roditelj tinejdžera od 15 godina, i kao zabrinuta odrasla osoba koja mora živjeti u današnjici, bez rezerve vam mogu reći da knjiga Zatvaranje pukotine: Strategija zbližavanja roditelja i tinejdžera predstavlja kritično važan i blagovremeni priručnik. Roditelji kao i tinejdžeri mogu ovu knjigu koristiti kako bi dobili više onoga Što žele i trebaju, i riješiti ogroman problem koji ugrožava mlade ljude u ovo vrijeme. Zatvaranje pukotine je važan početak u vođenju tinejdžera današnjice sa krivog puta. Ukoliko ste roditelj, baka ili djed, ili pak tinejdžer, ugroženi ste od jedne bolesti. Ova bolest nije organskog karaktera, ne napada vaše tijelo, ali je ipak bolest. To je akutna socijalna bolest koja posebno napada vlakna vaše obitelji, a općenito cijelo naše društvo. Roditelji, vaši sinovi i kćerke su u opasnosti! Opasnost je stvarna; ona postoji sada i obuhvaća fizičke, mentalne, emocionalne i duhovne oblasti. Tinejdžeri, vjerovali to ili ne, u nevolji ste, a vaši su roditelji zbunjeni, ili čak potpuno izgubljeni oko toga kako mogu pomoći. U dilemi su, jer tvoj život i svijet njima su u mnogo pogleda strani. Stvari su se uveliko promijenile od kada su oni bili tvojih godina!

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Pukotine u stvrdnutom betonu, nastale uslijed preopterećenja tijekom gradnje. Tijekom gradnje su dosta česta preopterećenja konstrukcijskih elemenata, a pukotine nastaju na onima u kojima ugrađeni beton još nije postigao dostatnu tvrdoću.

To je akutna socijalna bolest koja posebno napada vlakna vaše obitelji, a općenito ... Zatvaranje pukotine je važan početak u vođenju tinejdžera današnjice sa krivog puta. Ukoliko ste roditelj, baka ili djed, ili pak tinejdžer, ugroženi ste od jedne bolesti.

POVEZANE KNJIGE