Vodič za razumijevanje poreza

Vodič za razumijevanje poreza - Kliska, Srđan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kliska, Srđan
DIMENZIJA
5,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za razumijevanje poreza.pdf
ISBN
7484164278277

OPIS

Osobne financije i porezi Postoje brojni načini rješavanja financijskih problema. Na žalost, većina se ljudi koriste standardnim formulama rješavanja životnih problema: puno rada, plaćanja računa, zaduživanje. Oni, uglavnom, čekaju pravu priliku ne shvaćajući da im ona često bljeska ispred očiju, a nisu je u stanju prepoznati. Financije su najveća i najbrža igra na svijetu. Tegobna, ne samo korisna već i zabavna. Postanite njezin aktivni sudionik. Poboljšajte svoju financijsku inteligenciju razvijajući najmoćniju aktivu koju imate – svoj um. Postupnim svladavanjem određenih pravila, samodisciplinom i ustrajnošću možete ostvariti svoje financijske ciljeve. Ne zaboravite, uspjeh se ne ostvaruje u kilometrima, nego centimetrima: steknite malo sada, zadržite što imate, a poslije uzmite još malo. Pripadate li u skupinu onih koji su (pomoću Vodiča za razumijevanje osobnih financija) kročili kroz vrata prilika i mogućih uspjeha, ova knjiga vaš je sljedeći korak da sigurno koračate tim svijetom! Pomoći će vam da shvatite poreze i porezni sustav, sva ta davanja koja određuje država i determinira vaš život. Razmislite, tisuću kvadrilijuna (brojka 1 sa 27 nula!) atoma u bilijunima stanica samo čeka da ih usmjerite. Jeste li voljni iskoristiti takvu atomsku snagu? Ako pak smatrate da je lakše samo zaposliti se i raditi za novac ili nemate vremena za razvoj svog financijskog duha, nema smisla da je čitate ovu knjigu. Pomirite se sa sudbinom da će vas novac zaobilaziti. Umjesto da on radi za vas, vi ćete raditi za Utapamo se u informacijama i umiremo od žeđi za znanjem. Nekad je književnost bila umjetnost, a financije zanat. Danas je književnost zanat, a financije umjetnost. W. Lippman

To je najviše što možete platiti. Click to read more about Vodič za razumijevanje poreza by Srdan Kliska. LibraryThing is a cataloging and social networking site for booklovers Vodič za razumijevanje poreza Srđan Kliska, Guste Santini.

Moderna vremena ... Vodič za razumijevanje poreza . Permalink: VODIČ ZA RAZUMIJEVANJE POREZA .

POVEZANE KNJIGE