Partijsko zlato

Partijsko zlato - Bunič, Igor | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bunič, Igor
DIMENZIJA
9,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Partijsko zlato.pdf
ISBN
6935594990597

OPIS

Iskoristivši demokratsko rasulo nakon svrgavanja monarhije, vlast je u Rusiji osvojila međunarodna teroristička organizacija… Ništa se slično u povijesti čovječanstva do tada nije dogodilo. Sama činjenica da je to uspjelo bila je za svijet potpuno iznenađenje, jednako kao i za članove te terorističke organizacije – šačicu raznovrsnih avanturista koji su se okupili oko svoga napola bezumnoga Vođe. Upravo su oni najmanje od svih vjerovali u svoj uspjeh. Zato su se u skladu s tim i ponašali. Noseći u džepu inozemne putovnice, spremni svakoga trenutka iščeznuti iz Rusije jednako neočekivano kao što su se u njoj pojavili, boljševici su započeli pljačku nacinalnog blaga države koju su razvlačili po tamnim zakutcima i odašiljali u inozemstvo. Lenjin je bio siguran da sve to blago odlazi na njegove tajne račune i sefove u švicarskim bankama. No, oni koji su ga doveli na vlast imali su drukčije ciljeve. Kako navodi autor, postoji vjerojatnost da je velika svjetska ekonomska kriza iz 1929. godine bila posljedica dolaska golemih količina opljačkanog ruskog zlata na tržište demokratskih zapadnih zemalja. Knjiga neodoljivo podsjeća na dolazak na vlast i, uz pomoć terora, opstanak na vlasti jugoslavenskog komunističkog režima, na vladavinu silom koju je jugoslavenska, a unutar nje i hrvatska nomenklatura provodila tijekom gotovo 45 godina i, koja je, na kraju, početkom devedesetih godina, u vrijeme najveće agresije na Hrvatsku, obrane od agresije i stradanja hrvatskoga naroda, provela privatizaciju, tijekom koje je velik dio nacionalnog bogatstva prešao u ruke bivše hrvatske komunističke nomenklature. A kako je u njihove ruke, od ranih devedesetih do danas, prešla i glavnina hrvatskih medija, o toj se temi uglavnom ne govori niti se istražuje kamo je nestalo hrvatsko partijsko zlato.

U tim uvjetima nisam pitao otkud to zlato, kolika mu je vrijednost i tko je s njim raspolagao. ... Igor Bunič: Partijsko zlato.Iskoristivši demokratsko rasulo nakon svrgavanja monarhije, vlast je u Rusiji osvojila međunarodna teroristička Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn 091 25 81 981 Igor Bunič: Partijsko zlato.

jamči sigurnost podataka koji se koriste u procesu kupnje. Proces autorizacije podataka odvija se u sklopu T- Com Pay Way sustava zaštićenim SSL sigurnosnim protokolom sa 128-bitnom ... "Partijsko zlato" tajnovitog Igora Buniča (pseudonim) otkriva pozadinu užasne stvarnosti u boljševičkoj Rusiji.

POVEZANE KNJIGE