Hrvatska predjela

Hrvatska predjela - Šimonović, Bruno | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimonović, Bruno
DIMENZIJA
7,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska predjela.pdf
ISBN
9283629990243

OPIS

HRVATSKA PREDJELA predstavljaju Vam 40 prepoznatljivih hrvatskih predjela kojima započinje svaki veći gurmanski objed, a mogu se servirati i kao samostalno jelo. Svako od navedenih predjela u gastronomskom smislu izvorno prezentira našu zemlju jer smo ih brižljivo izabrali iz tradicionalne dalmatinske, istarsko-primorske, slavonske te zagrebačko-zagorske kuhinje. Recepti sadrže tekstualni i slikovni opis kako korak-po-korak ukusno pripremiti pojedino predjelo. Ova se jela mogu pripremati u svakoj prigodi, bio to obiteljski ručak ili onaj slavljenički. Prateći naše recepte i fotografije, uvjereni smo, Vaše će gurmansko nepce i kulinarsko umijeće biti bogato nagrađeni. Dobar tek!

Ako ti je važno da saznaš koji su se recepti upravo pojavili na Coolinarici, ovo je sekcija za tebe. Provereni recepti za hladna predjela. Pite, slane torte i rolati, tortilje, pogačice i projice.

Paté namaz od tunjevine s limunovim sokom. Gastronaut portal - preko 5200 restorana, preko 1800 recepata, Gastronautske vijesti, događanja i teme Posts about predjela written by Net.hr. NET.HR OTKRIVA TAJNI UGOVOR ZET-A: Bandić se kleo u plavu boju na tramvajima, a sada dopušta ekipi iz Republike Srpske da radi s oglasima što god hoće HRVATSKA PREDJELA - korak po korak - bruno šimonović, ivo semenčić (16178) - HRVATSKA PREDJELA predstavljaju Vam 40 prepoznatljivih hrvatskih predjela kojima započinje svaki veći gurmanski objed, a mogu se servirati i kao samostalno jelo.

POVEZANE KNJIGE