Umijeće medicinske nastave

Umijeće medicinske nastave - Jakšić, Želimir | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jakšić, Želimir
DIMENZIJA
3,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Umijeće medicinske nastave.pdf
ISBN
6904555768158

OPIS

Ovo, 4. izdanje, priručnika Umijeće medicinske nastave napisano je za sudionike istoimenoga poslijediplomskoga tečaja Hrvatskoga društva za medicinsku edukaciju, ali je s vremenom dobio i širu namjenu. Opći obrazovni cilj Umijeća medicinske nastave jest usavršavanje nastavnika, osposobljavanje za planiranje, provođenje i vrjednovanje nastavnih jedinica u medicinskoj nastavi, s naglaskom na problemski usmjerenu nastavu i trajno usavršavanje na temelju iskustva. Priručnik može poslužiti nastavnicima medicinskih fakulteta i drugih zdravstvenih visokoškolskih ustanova, posebice mlađim nastavnicima i znanstvenim novacima. Zamišljen je kao poticaj za interaktivnu razmjenu iskustava, raspravu o teorijskim postavkama i za vježbanje pojedinih vještina i umijeća važnih za uspješno provođenje nastave.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 45173 ... UMIJEĆE medicinske nastave Tekstualna građa, tiskana .

Sve informacije i prijave na mail [email protected] (prof. dr.

POVEZANE KNJIGE