Naučite djecu lijepom ponašanju

Naučite djecu lijepom ponašanju - Atkins, Steven C. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Atkins, Steven C.
DIMENZIJA
4,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Naučite djecu lijepom ponašanju.pdf
ISBN
2694262320787

OPIS

Savjeti i prijedlozi roditeljima kako naučiti djecu pristojnom ponašanju u raznim situacijama: za stolom, na javnim mjestima i putovanjima, na zabavama, na sportskim terenima, prilikom komuniciranja sa vršnjacima i odraslima. Svako poglavlje knjige zadire u različitu situaciju i omogućuje pregled primjerenog ponašanja s obzirom na okolnosti i dob djeteta, te nudi vrijedne savjete kako odgajati djecu različitih uzrasta kroz ponuđene igre i aktivnosti.

Kazna tretira osobu kao krivca i suočava ga s prošlošću. Disciplina tretira pogrešno ... Svatko bi trebao savjesno obavljati svoje poslove i pola problema je riješeno.

1. II Naučite djecu lijepom ponašanju Vodič: Idemo, roditelji! 919 ISBN 9789532140613 Autor Lauri Berkenkamp Steven C. Kako i kada učiti djecu lijepom ponašanju. 26.05.2017.

POVEZANE KNJIGE