Hrvatske juhe, prilozi i salate

Hrvatske juhe, prilozi i salate - Šimonović, Bruno | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimonović, Bruno
DIMENZIJA
5,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatske juhe, prilozi i salate.pdf
ISBN
5133636433087

OPIS

HRVATSKE JUHE, PRILOZI l SALATE predstavljaju Vam 50 prepoznatljivih juha, priloga i salata, tradicionalno prisutnih u hrvatskoj nacionalnoj kuhinji. Svako od navedenih jela u gastronomskom smislu izvorno prezentira našu zemlju jer smo ih izabirali iz tradicionalne dalmatinske, istarsko-primorske, slavonske te zagrebačko-zagorske kuhinje. Recepti sadrže tekstualni i slikovni opis kako korak-po-korak ukusno pripremiti pojedino jelo. Ove će juhe, prilozi i salate zasigurno i gurmanski i zorno obogatiti objed u svakoj prigodi, bio to obiteljski ručak ili onaj slavljenički. Prateći naše recepte i fotografije, uvjereni smo, Vaš će kulinarski trud biti bogato nagrađen. Dobar tek!

Pročitajte recepte iz rubrike Salate i prilozi i pronađite recept za sebe! Iskoristite svježe sezonsko povrće, dodajte malo tjestenine ili riže i preljev na kraju - i ukusan te lagani ručak je na stolu, a za pripremu vam je dosta svega 20 minuta Ljeto nije vrijeme za "nakuhavanje" nego za jednostavna jela sa što više svježih sastojaka. Za vruće dane idealne su ... Hrvatske nacionalne juhe potječu s nekog odrađenog područja ili regije i poznate su uglavnom u tom kraju, a prigotovljene su od autohtonih namirnica 1 24.Karakteristično za juhe je: (zaokružite 2 točna odgovora) a.

Ako ti je važno da saznaš koji su se recepti upravo pojavili na Coolinarici, ovo je sekcija za tebe. Dimenzije: 14,00 x 20,00 cm.Opseg: 108 stranica.Uvez: meki, plastificirani.Stanje knjige: odlično.Fotografije u boji postupaka spremanja hrane i samog jela.Iz sadržaja:PredjelaJuheJela od mesaJela od ribePriloziSalateSlastice Juhe i Variva (14) Kolači i Torte (84) Krafne - Fritule (5) Kruh - Pogače i Peciva (13) Mesna jela-kompletni obroci (24) Ostali deserti (4) Predjela (6) Prilozi i Tjestenine (12) Salate i dresinzi (2) Slani zalogaji (13) Slani Štrukli ili Savijače (4) Slatke Savijače (5) Slatki voćni i biljni namazi (4) Sokovi - Pića (3) Sosevi ... Bistre juhe, guste juhe i prilozi za juhe. Ispitna pitanja.

POVEZANE KNJIGE