Noćni vlak

Noćni vlak - Amis, Martin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amis, Martin
DIMENZIJA
3,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Noćni vlak.pdf
ISBN
6049573372109

OPIS

Noćni vlak kriminalistički je roman u čijim je središtu istraga naizgled nemotiviranog samoubojstva mlade astrofizičarke. Kroz istančanu studiju o samoubojstvu Amis progovara o najskrivenijim i najpotisnutijim ljudskim iskustvima, tjeskobama, praznini urbanog života, našoj zaštrašenosti pred beskonačnosti svemira… Martin Amis jedan je od najcjenjenijih suvremenih britanskih pisaca, poznat kao pisac urbanih satira i odličan pripovjedač virtuoznog stila.

Vagon za automobile nisu uvrstili na vlak od veljače, a pouzdano znam da je potražnja za prijevozom automobila bila velika. Ja sam jedan od putnika koji voli putovati komfornijim prijevozom gdje mogu ... Noćni vlak Kondukter zatim odlučnim zamahom ruke otkida iz službenog bloka komadić papira i ispisuje za Matildu broj svog mobitela i dodaje kao da je zbog nečeg tješi: "Ja sam ti tri kupea dalje, ako ti nešto usfali, ja sam tu." Željeznički prijevoz u unutarnjem prometu opet se uspostavlja Povratne karte Zagreb - Budimpešta već od 18 eura Vlak Zagreb - Split već od 49,30 kuna, Zagreb - Rijeka već od 27,80 kuna Od 8.

Što je potrebno da nam zauvijek promijeni život? Raimundu Gregoriusu, sredovječnom profesoru klasičnih jezika u Bernu, bilo je dovoljno malo: jedan pogled na lijepu ženu koja se naslanja na ogradu mosta, jedna slučajno otkrivena knjiga portugalskog pjesnika, jedan ... Vlak će kretati svake večeri u 19:30 i vozit će do Beča, ali će nuditi mogućnosti stajanja u Münchenu i Innsbrucku. Za putnike iz Londona direktan Eurostar vlak ugodna je poveznica s Amsterdamom, a nudi i 3 slobodna sata za razgledavanje nizozemske prijestolnice prije nego što sjednete na noćni vlak za Austriju. Vlak 820 svake će večeri kretati iz Splita u 21.52 sati, a na zagrebačkom kolodvoru po redu vožnje mogao bi biti u 5.48 sati.

POVEZANE KNJIGE