CIA i 11. rujna

CIA i 11. rujna - Buelow, Andreas von | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buelow, Andreas von
DIMENZIJA
5,34 MB
NAZIV DATOTEKE
CIA i 11. rujna.pdf
ISBN
4867947325201

OPIS

CIA i 11. rujna – Međunarodni terorizam i usluga tajnih službiStručnjak za pitanja tajnih službi i bivši njemački ministar Andreas von Biilow izražava duboku sumnju u službenu verziju napada od 11. rujna 2001. godine. Unatoč tome što Bushova Vlada nije tu terorističku opasnost, ni naslućivala, smjesta je spremno imenovala devetnaest počinitelja, a Osamu bin Ladena i Sadama Huseina proglasila orgnizatorima iz pozadine. Toliko je nedosljednosti, toliko pitanja, a prije svega: Je li moguće da su Bushovoj Vladi ti napadi, ustvari, dobro došli? Brojni tragovi vode nas do mreže tajnih službi, u prvome redu CIA-e.

- Mark Rossini, bivši FBI-jev agent koji se nalazi u centru sad već dugo trajajuće priče o tome je li CIA znala i mogla spriječiti napad 11. rujna 2001.

Skeptici ne vjeruju u način, organizatora, sudionike ni motive napada Teorije zavjere oduvijek su zanimale i fascinirale ljude. Sigurno ste čuli nekoliko verzija o ubojstvu Kennedyja, da je slijetanje ... Amerika je znala da će se dogoditi 11.

POVEZANE KNJIGE