Moja glazba 1 udž cd

Moja glazba 1 udž cd - Atanasov Piljek, Diaa | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Atanasov Piljek, Diaa
DIMENZIJA
3,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja glazba 1 udž cd.pdf
ISBN
4540232294307

OPIS

Udžbenik je koncipiran tako da se na svakom satu glazbene kulture ostvaruje nekoliko različitih aktivnosti: 1. pjevanje, 2. sviranje, 3. slušanje glazbe. Stranice su osmišljene u tri boje: zelena naznačuje područje pjevanja, narančasta područje sviranja, ljubičasta područje slušanja glazbe. Tekstovi brojalica i pjesama tiskani su velikim tiskanim slovima, a kod prvih brojalica i pjesmica pojedine riječi zamijenjene su slikom (primjereno uzrastu djece u 1. razredu). Uz pjevanje, predviđen je prazan prostor (bijela podloga) za ritamski i melodijski diktat. Na pojedinim stranicama slikovnice je prazan prostor koji je predviđen za dječji crtež. Kod mnogih pjesmica postoji korelacija s drugim nastavnim predmetima: Likovnom kulturom, Prirodom i društvom, Matematikom, Tjelesnom i zdravstvenom kulturom. Udžbenik je zapravo oblikovan kao slikovnica: obojene mrlje, rombovi, brodići i sl. imaju ulogu nota.

za izdavaþke, grafiþke i trgovaþke poslove HRVATSKI JEZIK, 1. RAZRED Mišljenje Vijeüa roditelja: Pozitivno 2 POýETNICA KNJIGULJICA - PISANA SLOVA udžbenik za 1.

razred osnovne škole Haris Opardija ... Glazbena slikovnica ima višestruku namjenu, kao pjesmarica, crtanka i radna bilježnica. Težište udžbenika postavljeno je na pjevanje, sviranje, ples, slušanje glazbe i na glazbenu kreativnosti. LITERATURA • Atanasov Piljek, D.

POVEZANE KNJIGE