Gori domovina

Gori domovina - Kožul, Tonći | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kožul, Tonći
DIMENZIJA
3,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Gori domovina.pdf
ISBN
2720507814193

OPIS

Gori domovina: Steve i Samoula u Hrvatskoj Lazića & Kožula je samo jedna epizoda iz opasnog i bogatog života dvojca američkih tajnih agenata koji su se, zadatkom i zelenim dolarima vođeni, ovaj put našli u Lijepoj našoj, ne bi li odgovorili na pitanje: tko to pali naše šume? Štiteći tako floru, Steve i Samoula upoznat će i faunu hrvatskog South Parka – estradne zvijezde, mafijaše, tajne agente, «male ljude» – običaje i prirodne ljepote, naučiti nešto ne samo o prirodi, nego i o društvu. Čak i o sebi. Gori domovina je urnebesna camp-satira , parodija špijunsko-akcijskih serijala, roman s ključanicom u hrvatsku zbilju, kritika idiotizma, licemjerja, mafiokratske take the money and gun i američke intervencionističke politike, himna u slavu javnog i pravnog. Ovaj inovativni proizvod neće ostaviti ravnodušnim ni ljubitelje metatekstualno-citatne ludičko-postmodernističke literature, filmofile, ovisnike o TV-u i videoigricama, potrošače… Ni tvoju mamu, također.

Prvospomenuti autor na svojoj je web stranici www.vanbalona.com prije neki dan objavio "superekskluzivni, supermini ulomak "iz tog romana , a ulomak ... Na današnji dan 1990. godine najavljen je skup "Narodni zbor bratstva i jedinstva, a održan je narednog dana na Petrovoj gori..

Ovaj inovativni proizvod neće ostaviti ravnodušnim ni ljubitelje metatekstualno ... Knjige, izdavaštvo, školski i slikarski pribor. AGM ima knjižare, web shop i Art Point Centar sa svjetskim brendovima slikarskog pribora i materijala..... Reprezentacijom domovine u izabranim tekstovima suvremene hrvatske popularne kulture bavit ćemo se analizirajući literarni tekst i tekstove popularnih domoljubnih pjesama, tražeći odgovore na pitanja do koje nas mjere određuju... »Gori domovina« roman je prepun akcije (koje dakako kulminiraju na samome kraju), droge, seksa, psovki i trivijalija.

POVEZANE KNJIGE