Emanuel

Emanuel - Rodegast, P. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rodegast, P.
DIMENZIJA
6,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Emanuel.pdf
ISBN
3320047348394

OPIS

Odlučiih sa vama podijeliti predivne misli Duhovnog vodiča, koji se predstavio kao Emanuel. kroz meditacije, spisateljici knjige, do koje sam vrlo teško došla..Kada sam vidjela jednu njegovu divnu poruku, raspitah se u knjižnici, pošto je na internetu nisam mogla skinuti. Rekoše mi, da još ima na jednom odjelu u gradu, i to samo jedan primjerak, koji je sklonit u arhivu, pošto nitko ne čita. Bila sam uporna, pronašli su je za mene, posudila sam je i fotokopirala.. Za mene je to jedna od najljepših knjiga koju sam čitala.. Daje sve odgovore na pitanja, koja nas zanimaju. I za čudo, ti odgovori su istiniti i jednostavni…

Accessed on 19 June 2011. Baptistička crkva "Emanuel" BCE je zbiljska crkva u punom smislu riječi, jer štuje i vjeruje u Trojedinoga Boga: Oca, Sina i Svetoga Duha. Jer troje su što svjedoče na nebu: Otac, Riječ (Isus) i Duh Sveti (1 Ivan 5,7) Zajednica Emanuel je molitvena zajednica ljudi otvorena srca i svi su dobrodošli. VIS Emanuel je vokalno-instrumentalni sastav iz Sarajeva.Svira po hodočašćima mladih, ministrantskim zborovanja, po župama te raznim koncertima i kulturnim događanjima.

godine.Tada su na Uskrsfestu izveli pjesmu "Emanuel", čime su pobudili pozornost i ... Immanuel Kant (22.4. 1724.

POVEZANE KNJIGE