Carstvo riječi rb za 3 r.

Carstvo riječi rb za 3 r. - Polak, Sanja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Polak, Sanja
DIMENZIJA
11,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Carstvo riječi rb za 3 r..pdf
ISBN
4639618013940

OPIS

Književnoumjetnički i jezični sadržaji prilagođeni su predznanju i spoznajnim sposobnostima učenika, njihovoj dobi i svijetu koji ih okružuje. Tekstovi su učenicima primjereni i zanimljivi, a prate i sve važne datume koji se obilježavaju tijekom godine. Nastavni su sadržaji pregledni i jasni te omogućuju bogaćenje učenikova rječnika. Ilustracije su vesele, primjerene uzrastu, ali ne narušavaju čitljivost teksta. Jezični sadržaji prikazani su na djeci jednostavan i prihvatljiv način, a ujedno je i jasno istaknuto što učenici trebaju naučiti.

autora Polak, Sanja, Težak, Dubravka. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! CARSTVO RIJEČI : radna bilježnica uz čitanku i jezični udžbenik za treći razred osnovne škole Dubravka Težak, Sanja Polak CARSTVO RIJEČI - radna bilježnica Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Elektronički sklopovi - rb za 3.r.

R&B i hip-hop prvi put u američkoj povijesti popularniji od rock-glazbe. Osam od deset najslušanijih izvođača su reperi ili hip-hoperi, a rast od čak 30 posto bilježi latino glazba: najunosniji singl je Despasito ...

POVEZANE KNJIGE