Evaluacija i liječenje poremećaja spavanja

Evaluacija i liječenje poremećaja spavanja - Nagel,K. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nagel,K.
DIMENZIJA
12,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Evaluacija i liječenje poremećaja spavanja.pdf
ISBN
4967974401019

OPIS

Sažeti priručnik za evaluaciju i liječenje poremećaja spavanja lijepo je napisana knjiga džepnog formata koja treba biti nezamjenjiva pomoć stručnjacima koji se bave mentalnim zdravljem. Iz sadržaja Pregled medicine poremećaja spavanja; Fiziologija i patologija spavanja; Pritužbe na nesanicu; Poremećaji s prekomjernom pospanošću; Parasomnije; Somatski i psihijatrijski poremećaji i spavanje; Lijekovi sa sedativno-hipnotičkim svojstvima; Posebni problemi populacije.

Evaluacija i liječenje. Poremećaji spavanja u djece treba procjenjivati s obzirom na njihovu dob, budući da postoje patološka ponašanja koja se u određenim godinama mogu smatrati normalnim ili obrnuto. viŠeosna klasifikacija psihijatrijskih poremeĆaja u djece i adolescenata.

tiho hodati po kući, sjediti na krevetu, nesuvislo pričati, a ponekad može biti i agresivna. Nokturija je posljedica odnosa stvaranja urina tijekom spavanja i mogućnosti pohrane urina u mokraćnom mjehuru. Nokturija se može javiti kao dio disfunkcije donjeg urinarnog trakta (engl.

POVEZANE KNJIGE