Psihijatrijski rječnik, 2.izdanje

Psihijatrijski rječnik, 2.izdanje - Američka psihijatrijska udruga | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Američka psihijatrijska udruga
DIMENZIJA
4,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihijatrijski rječnik, 2.izdanje.pdf
ISBN
9889081407325

OPIS

Rjecnik psihijatrijskih pojmova je knjiga koju vec dugo trebamo. Naime, nije samo neophodna psihijatrima, vec i svakom lijecniku, psihologu, defektologu i svima onima koji ce sami potraziti znacenje pojma koji im je nepoznat. Kratkim i jasnim tumacenjem pomoci ce strucnjaku u razumijevanju rijetkih pojavnosti u struci, a svojom jasnocom pristupacan je i laicima. Znanstvena istrazivanja nisu više svedena na opserviranje i deskriptivnu psihijatriju, vec se sve više traze uzroci: biološki, psihološki i socijalni. Sve tri komponente su obuhvacene u rjecniku.

Kratkim i jasnim tumačenjem pomoći će stručnjaku u razumijevanju rijetkih... > Knjige > Medicina. Miroslav Goreta: Koncept smanjene ubrojivosti u supracionalnomn kaznenom pravu (psihijatrijski pristup), Zagreb, 2008.

Zagreb - Knjigovodstvo Već na prvi pogled primjećujemo da postoje dva niza tih stavova, jedni su negativni, tj. ljubavi pristupaju kao nečemu što treba odbaciti, što ne treba dirati, što treba potisnuti, a drugi su pozitivni, tj.

POVEZANE KNJIGE