Kreacija fotografijom

Kreacija fotografijom - Mikota, Miroslav | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mikota, Miroslav
DIMENZIJA
10,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Kreacija fotografijom.pdf
ISBN
6678366368038

OPIS

Povijesni razvoj fotografije, oprema za snimanje, tehnika snimanja, svjetlo pri snimanju, rad u fotolaboratoriju, ostali fotografski sustavi (dijapozitivi, instant fotografije, elektronske fotografije), posebne fotolaboratorijske tehnike (pri snimanju, laboratorijskom radu, na gotovoj fotografiji), fotografija kao kreativni likovni izraz, te tehničke i kompozicijske specifičnosti pristupa fotografskim motivima i temama – kratki je prikaz sadržaja knjige ovog fotografa, teoretičara i praktičara, ujedno i inicijatora kolegija o kreativnoj fotografiji na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

godine. Netko će pomisliti da je zastarjela, no ova knjiga obuhvaća osnove fotografije na jasan, stručan i detaljan način. Richard Avedon jedan je od najznačajnijih modnih fotografa, a dijelom je zaslužan i za ono što je kuća Dior danas.

Klikom na gumbić "Slažem se" ili daljnjim korištenjem naše web stranice i usluga, potvrđujete da ste pročitali i razumjeli naša Pravila o kolačićima, Pravila o privatnosti. Fotografija je tehnika digitalnog ili kemijskog zapisivanja prizora iz stvarnosti na sloju materijala koji je osjetljiv na svjetlost koja na njega pada. Riječ dolazi od grčkog φως phos ("svjetlo"), te γραφις graphis ("pero", "kist") ili γραφη graphê, koje zajedno znače otprilike "crtanje pomoću svjetla". Kreacija fotografijom Miroslav Mikota.

POVEZANE KNJIGE