Ilustrirane hrv bajke – njem

Ilustrirane hrv bajke – njem - Javor, Ranko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Javor, Ranko
DIMENZIJA
12,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirane hrv bajke – njem.pdf
ISBN
5040427232950

OPIS

Illustrierte kroatische MärchenPrekrasne kratke hrvatske bajke s izuzetnim ilustracijama. Sadržaj: Žabica djevojka, Lončiću kuhaj, Mala Vila, Korenkovač, Kraljeva kći, Kraljeva kći vještica, Busen ružmarina i Jež kraljev zet. NAPOMENA: njemački jezik

Koblenz je grad u Njemačkoj, u saveznoj pokrajini Porajnju i Falačkoj, smješten na obje obale rijeke Rajne. Znam da publika traži seriju, nadam se da će imati i priliku. Ako su čekali kako će Pavelić biti prikazan, onda mi nisu jasni.

U njima dobro uvijek pobjeđuje zlo. Stoga će mladim čitateljima uz zabavu pružiti i ohrabrenje nužno u procesu odrastanja. Početna inspiracija za knjigu došla je od prijatelja Lionela Wigrama, koji je inače producent filmova (producirao je filmove o Harryju Potteru i o Sherlocku Holmesu s Robertom Downeyjem u glavnoj ulozi).

POVEZANE KNJIGE