Najveće čudo na svijetu

Najveće čudo na svijetu - Mandino, Og | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mandino, Og
DIMENZIJA
6,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Najveće čudo na svijetu.pdf
ISBN
5106691351086

OPIS

Roman govori o neobičnom susretu uspješnog poslovnog čovjeka (Og Mandino) i mudrog starca Simona Pottera, mističnog skupljača otpada. Njihovo poznanstvo i prijateljstvo ostavlja neizbrisiv trag i unosi kvalitativni pomak u život glavnog junaka. Dosadašnji opus ovog autora broji različite priručnike te romane s temom nadahnuća i samopomoći. Objavio je 14 naslova, koji su prevedeni na 18 jezika. Kod nas je još preveden roman “Najveći trgovac na svijetu“.

Šljivak Mistična priča koja može da promeni život... Najveće čudo na svetu je knjiga zasnovana na istinskim iskustvima Oga Mandina pošto je upoznao fascinantnog Sajmona Potera.

Naime, stručnjaci kažu da je Španjolska najbolja momčad u povijesti ... Najveće čudo na svetu - Og Mandino, Banja Luka, 18 KM, Veliki izbor knjiga. Kupac plaća poštarinu.

POVEZANE KNJIGE