Kroz pustinju i prašumu

Kroz pustinju i prašumu - Sienkiewitz, Henryk | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sienkiewitz, Henryk
DIMENZIJA
8,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Kroz pustinju i prašumu.pdf
ISBN
6127097905626

OPIS

Pustolovni roman za mladež s izrazitim povijesnim i putopisnim obilježjima. Boraveći dvadeset godina u Africi, putujući od Egipta do Zanzibara, Sienkiewicz je upoznao egzotične pustinjske i prašumske predjele i ljude koje je, kao i njihove plemenske sukobe, također doživljavao egzotično. Očito su proživljena iskustva s tih putovanja potaknula nastanak romana. I krajevi kroz koje je prolazio, i ljudi koje je sretao, i bolest koja ga je umalo pokosila našli su svoje mjesto u romanu, dakako transformirani piščevom maštom u zanimljive fikcijske kombinacije… Roman Kroz pustinju i prašumu u lektiri je za 6. razred osnovne škole. Naslov je u bilbioteci Moja Knjiga s novom metodičkom obradom. S poljskog je roman preveo Iso Velikanović, priredila Dubravka Težak, metodički obradila Dunja Merkler.

Sign In. Details ... Putovao je i po Americi, a godine 1891.

Kroz pustinju i prašumu. Kroz pustinju i prašumu Vladimir Vidmar Nezavisni istraživač, Ljubljana / From today's perspective of post-transitional devastation, servitude to interna-tional financial institutions and zombie dancing to the choreography of the neo- HENRYK SIENKIEWICZ KROZ PUSTINJU I PRAŠUMU. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži KROZ PUSTINJU I PRAŠUMU ; Dodatnih 10% popusta na tri kupljena proizvoda koji nisu na akciji % 10 % Sačuvajte u listi želja.

POVEZANE KNJIGE