Poziv

Poziv - Grisham, John | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
6,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Poziv.pdf
ISBN
1438156411993

OPIS

Desetljećima je uvaženi sudac Atlee neprikosnoveno drmao okrugom Ford u saveznoj državi Mississippi, a onda je posve neočekivano izgubio izbore i otišao u prijevremenu, neželjenu mirovinu. Udovac s dvojicom odraslih sinova koji su svaki svojim putem otišli od kuće, sudac Atlee živi samotno u ruševnoj kućerini na rubu grada bolujući od neizlječive bolesti. A kada se neumitni kraj približio jednog je dana poslao obojici sinova pismeni poziv da se izvole pojaviti pred njim, Sucem, izvjesne nedjelje točno u 17 sati zbog razgovora o nasljedstvu. Ray Atlee predaje pravo na sveučilištu Virginije i poziv njegova oca neće ga previše iznenaditi, no ono što će zateći kada nakon petnaest sati vožnje prekorači prag roditeljskog doma bit će pravi šok! Romanom Poziv John Grisham vratio se u gradić Clanton, mjesto radnje svojega prvog romana Vrijeme ubijanja. Nekoliko poznatih likova ponovno će se pojaviti na sceni, no današnji Grisham drugačiji je pisac od onoga koji se prije deset godina proslavio pravnim trilerima, i danas su njegovi romani više jetke moralne priče o pravnicima i njihovoj bezgraničnoj pohlepi. Nakon Obojene kuće i Kako izbjeći Božić Grisham i dalje pokazuje da je voljan riskirati.

i 76. Zakona o sportu („Narodne novine" broj 71/06, 150/08, 124/10, 124/11, 86/12, 94/13, 85/15, 19/16, 98/19, 47/20 i 77/20), članka 6. Opasan poziv - Pred Ivanom Lockeom stoji noć koju će pamtiti do kraja života - Pogledajte video i opis za film Opasan poziv (Locke) Zagrebački šestoligaš odgovorio Kloppu na poziv da mu se jave jeftini stoperi.

studenoga 2020.) Naime, danas je objavljen poziv kreditnim institucijama za prikupljanje ponuda za sklapanje ugovora o davanju subvencioniranih kredita i one to mogu učiniti u roku osam dana, nakon čega će se obraditi i s odabranim će se bankama zaključiti ugovor o poslovnoj suradnji. Poziv na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava - Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području prijevoza oštećenih u potresu na području Grada Zagreba 11.02.2021. Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu jednokratnih financijskih potpora udrugama za 2021. JAVNI POZIV za dodjelu sredstava za programe održivosti u 2021...

POVEZANE KNJIGE