Poljubac prije smrti

Poljubac prije smrti - Levin, Ira | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Levin, Ira
DIMENZIJA
9,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Poljubac prije smrti.pdf
ISBN
6245766046695

OPIS

“Neočekivana trudnoća njegove djevojke, Dorothy Kingship, jedne od triju sestara bogatih nasljednica, dovodi privlačnog i ambicioznog mladića, odlučnog da uspije u životu, u naizgled bezizlaznu situaciju. Kao jedino ispravno i logično rješenje novonastale situacije nameće se brak, ali poći tim putem znači odlučiti se na veliku kušnju: ostati bez priželjkivanog bogatstva, upropastiti svoj i Dorothyn život (naime, zbog stava njenog visokomoralnog i krutog oca ne bi vidjeli ni novčića od ogromnog bogatstva kojeg obitelj posjeduje) … ili učiniti sve, ne birajući sredstva, kako bi njegov problem nestao…” (s korica knjige) (KP)

Foto: Fightsite. U LAS VEGASU je u subotu u 1 sat poslije ponoći održano službeno vaganje prije noćašnjeg UFC-a 162 koji nam donosi u glavnom meču večeri nastup Andersona Silve protiv Chrisa Weidmana. Roditelji iz Engleske su prošli mjesec primijetili male crvene točkice na licu, prsima i ruci svog sina.

Od početka su Mišković i ostali riječki čelnici vodili mudru politiku i nisu išli glavom kroz zid, surađivali su s čelnicima Dinama jer im je to odgovaralo. Anderson dao Weidmanu "poljubac smrti"! Fightsite 6.7.2013. 0.

POVEZANE KNJIGE