Latinsko – hrvatski encikloped.rječ 1-2

Latinsko – hrvatski encikloped.rječ 1-2 - Marević, Jozo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marević, Jozo
DIMENZIJA
3,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Latinsko – hrvatski encikloped.rječ 1-2.pdf
ISBN
9907523600012

OPIS

Preko 200 000 osnovnih natuknica, sa podnatuknicama i sintagmatskim izričajima, obrađeno je u dva sveska ovoga rječnika. Točnije, u prvome su natuknice od slova A do L, ali i popis svih latinskih nepravilnih glagola, a u drugome pojmovi od slova M do Z, kao i dodatak s bitnim značajkama života rimskoga društva, zatim popis istoznačnica na latinskome jeziku, te najučestalijih kratica. Osobitu vrijednost ovome rječniku pridodaje obrada jezika kojim su pisali hrvatski latinisti.

Talijansko-hrvatski rječnik. Latinsko-hrvatski rječnik koji sadrži latinske riječi u rječničkom obliku, a ne samo u osnovnom obliku. Rječnik sadrži više od 3100 latinskih riječi u svojoj bazi podataka, odnosno sve riječi iz udžbenika za latinski jezik u srednjim školama, Orbis Romanus 1. Latin-Croatian / Croatian-Latin Botanical Dictionary (Latinsko-Hrvatski i Hrvatsko-Latinski Botanicki Rjecnik = Lexicon Botanicum Latino-Croaticum et Croatico-Latinum ) (Croatian) Hardcover - January 1, 1990. Ivan Bekavac Basić, Jozo Marević, Franjo Međeral: LATINSKO-HRVATSKI I HRVATSKO-LATINSKI ŠKOLSKI RJEČNIK S KRATKOM GRAMATIKOM.

Pregled pravila tradicionalnog izgovora. Kompletan video možete pogledati na... latinski jezik prijevod u rječniku hrvatski - Latin u Glosbe, online rječnik, besplatno.

POVEZANE KNJIGE