Kabala – stvaranje svijeta

Kabala – stvaranje svijeta - Bettini, Dolores | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bettini, Dolores
DIMENZIJA
11,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Kabala – stvaranje svijeta.pdf
ISBN
5518854072290

OPIS

KABALA-STVARANJE SVIJETA Kabala je poseban način opažanja stvarnosti, utemeljen na mističnoj koncepciji sagledavanja života, smrti, stvaranja i Stvoritelja. Uči nas tajnama života, tome kuda smo se zaputili i kako tamo stići. Sam naziv izveden je iz korijena hebrejske riječi kabel, a znači ””primiti””. Najjednostavniji odgovor na pitanje što se prima? bio bi: znanje, spoznaja. Da bi se moglo “primiti”, treba biti otvoren za primanje, treba u sebi napraviti prostor u kojem će ono što dolazi naći svoje mjesto. Međutim, kabalu se ne može shvatiti samo intelektom, jer ona je način življenja i gledanja na sve oko sebe. Biti kabalist znači u svaki čin, u svaku izgovorenu riječ i u svaku misao koja se rađa u umu unijeti novu, višu razinu svijesti. Kabalistički uvid se postiže načinom na koji živimo, a uključuje sistematično učenje, svakodnevnu praksu i vježbe kontemplacije. To ni u kom slučaju ne znači povlačenje iz svakodnevnog života ili negiranje i omalovažavanje njegovih vrijednosti.

Zagreb: Profil; Der Sohar - Das heilige Buch der Kabbala (aus dem hebraischem ubertragen und herausgegeben von Ernst Müller. Diederichs gelbe Reihe. Stvaranje svijeta Redovna cijena: 78,75 kn: Popust: 9%: Web cijena: 72,00 kn: Dodaj u košaricu .

otkrivena kabala - stvaranje svijeta vezani članci. otkrivena kabala; otkrivena kabala - stvaranje svijeta; otkrivena kabala - druga lekcija: drvo Života Kabala : stvaranje svijeta Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE