Tradicionalni hrvatski kolači

Tradicionalni hrvatski kolači - Semenčić, Ivo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Semenčić, Ivo
DIMENZIJA
10,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Tradicionalni hrvatski kolači.pdf
ISBN
6813409821917

OPIS

Gotovo je nemoguće zamisliti dobar obiteljski ili svečani ručak bez ukusnih kolača. Slatke delici-je koje se iznose na stol plijene svojim izgledom i bude u nama sjecanja na nezaboravne okuse. Kolači su slatka jela čije tajne pripreme domaćice ljubomorno čuvaju te koriste kao svoj najjači adut u posebnim prilikama. U ovoj smo knjizi prikupili recepte i prikazali izradu kolača koje uz malo truda može pripremiti svaka domaćica. Ukusne slastice upotpunit će pripremljeni obrok, ali i razveseliti vaše najdraže. Ovdje ćete pronaći kolače koji se od starina pripremaju u našim domovima, kao i neke nove recepte. U pripremi i izradi kolača sudjelovala je priznata slastičarka koja je na brojnim takmičenjima osvajala nagrade. Svaki naš recept popraćen je slikama koje prate izradu, a tekstualne su upute jednostavne i prilagođene svakom početniku. U knjizi se nalaze recepti i dobro poznatih stranih kolača, kao što su Socher i Švarcvald torta, koji su već udomaćeni u našim krajevima. Prilikom odabira kolača za knjigu nastojali smo odabrati one koji su pristupačni i traženi. Ako smo vam pomogli da bez muke pripremite pojedine slastice, bit ćemo sretni svi mi koji smo sudjelovali u pripremi ove knjige. VaŠ uspjeh i zadovoljstvo u pripremi kolača bit će za nas najveće priznanje!

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! CIP - Katalogizacija u publikaciji SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA RIJEKA UDK 641.55(083.12) SILIĆ, Ariana Tradicionalni kolači / Ariana Silić. 4.

Torte i postupci dekoracije. Tradicionalni su kolači nastali od sastojaka koji su nam bili dostupni. Priču o kolačima i receptima počet ćemo od Like.

POVEZANE KNJIGE