Protiv raka vitaminima i dodacima

Protiv raka vitaminima i dodacima - Prasad, Kedar N. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Prasad, Kedar N.
DIMENZIJA
4,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Protiv raka vitaminima i dodacima.pdf
ISBN
6896865877229

OPIS

Javnost koja iz dana u dan pokazuje sve veće zanimanje za zdravlje doslovno je bombardirana preporukama i savjetima raznih udruga i stručnjaka, a naročito kontroverzno područje je ono koje se bavi odnosom vitamina i raka. To je potaklo doktore Kedara i Che Prasada da se prihvate pisanja i naprave koristan i dobro organiziran priručnik o pogrešnim informacijama vezanim uz tu temu. Već samo sažet i jasan pregled istina i zabluda o određenim nutrijentima i raku koji su dali na početku knjige bio bi dovoljan da ispuni njenu svrhu. Potom su na prosječnom čitatelju lako razumljiv način progovorili i o mogućoj ulozi dodataka prehrani (suplemenata) u prevenciji i liječenju raka, ponudivši cijeli niz znanstvenih dokaza dobivenih laboratorijskim i epidemiološkim istraživanjima koji pokazuju mogu li ili ne određeni nutrijenti poslužiti kao prirodno sredstvo za prevenciju raka. Njihove smjernice za upotrebu dodataka prehrani, nutricionistički savjeti i preporuke o načinu života vezane uz prevenciju raka znanstveno su utemeljene i prihvatljive.

+ neke skripte i fotokopirane knjižice poklanjam uz sve. Knjige pojedinačno oko 80 kn, sve zajedno 300 kn. N.Kedar,K.Che Prasad autor je navedenih knjiga sa popisa.

sc. Darija Vranešić Bender, klinička nutricionistkinja HRANOM I VITAMINIMA PROTIV RAKA (Polovne i antikvarne knjige) Patricija Hausman(autor) .

POVEZANE KNJIGE