Opčinjena

Opčinjena - Lynds, Gayle | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lynds, Gayle
DIMENZIJA
9,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Opčinjena.pdf
ISBN
8485488840481

OPIS

Pred mladom je pravnicom život pun velikih planova, ali bez velikih iznenađenja. Dok je usred rasprave ne dočeka ono najveće: vlastita smrt. Ali ni smrt nije konačna i kad nakon smrti oživljava, otkriva da ju je izdalo vlastito srce. Zamijenilo ga je tuđe i, bar se nada, mnogo vjernije. Vjernije nego što i misli. Jer počinju čudni snovi koji je vode na čudna mjesta, do čudnih ubojstava, u mrak neshvatljivih zapleta. U kojima treba izdržati. Ako se ima srca. Jer srce, to srce i tuđe i njezino, nije vjerno samo njoj…

Iako sada svake godine sjedi u počasnoj loži na mečevima Wimbledona, u to doba je bila samo obična građanka Engleske i na mečeve nije mogla ići kada je poželjela. Neki od najpopularnijih proizvoda kategorije dostupni su u našoj ponudi. Saznajte više. Recimo, obožavala sam Gorana Ivaniševića, bila sam opčinjena njime.

0:36. To što ćemo prije dana zaljubljenih proslaviti još neke dane, modnoj industriji nije smetalo da već sada lansira hit za Valentinovo 2001..

POVEZANE KNJIGE