Prosvjetljenje jedina revolucija

Prosvjetljenje jedina revolucija - Osho | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
3,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Prosvjetljenje jedina revolucija.pdf
ISBN
1659410517420

OPIS

Ova je knjiga konačni izazov, konačni poziv… To je komentar na Ashtavakrinu Gitu. Pozvani smo da se oslobodimo upravo sada, da postanemo prosvijetljeni ovoga trenutka. Ovo je čisto, jednostavno i hitno. Ashtavakra je dao sve u toj pjesmi. Nema izgovora, sve sada ovisi o nama. Osho nas upoznaje sa Ashtavakrom, govori nam o susretu dvanaestgodišnjeg deformiranog dječaka i Janaka – kralja. Susret koji vodi do pitanja kako naći nevezanost, mudrost i slobodu. Janaka je bio spreman, prijemljiv učenik, tako da se transformacija dogodila još dok je učitelj govorio. U trenutku se probudio slušatelj s toliko razumijevanja i hrabrosti. Mi smo izazvani. Možemo li i mi primiti božanske kroz te riječi? Možemo li i mi dopustiti tim kazivanjima da uđu u naša srca, kao strijele, da bi nas probudile?

To znaĉi da niste fiziĉki, imate sposobnost bivanja svjesnim Atišinih sedam tačaka treninga uma »Indija je dala velike darove svetu. Atiša je jedan od tih darova.

Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Neki od najpopularnijih proizvoda kategorije dostupni su u našoj ponudi. Saznajte više. Osho: Prosvjetljenje jedina revolucija Govori o velikom mistiku Ashtava.Ova je knjiga konačni izazov, konačni poziv.

POVEZANE KNJIGE