Prosvjetljenje jedina revolucija

Prosvjetljenje jedina revolucija - Osho | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
10,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Prosvjetljenje jedina revolucija.pdf
ISBN
4667464950595

OPIS

Ova je knjiga konačni izazov, konačni poziv… To je komentar na Ashtavakrinu Gitu. Pozvani smo da se oslobodimo upravo sada, da postanemo prosvijetljeni ovoga trenutka. Ovo je čisto, jednostavno i hitno. Ashtavakra je dao sve u toj pjesmi. Nema izgovora, sve sada ovisi o nama. Osho nas upoznaje sa Ashtavakrom, govori nam o susretu dvanaestgodišnjeg deformiranog dječaka i Janaka – kralja. Susret koji vodi do pitanja kako naći nevezanost, mudrost i slobodu. Janaka je bio spreman, prijemljiv učenik, tako da se transformacija dogodila još dok je učitelj govorio. U trenutku se probudio slušatelj s toliko razumijevanja i hrabrosti. Mi smo izazvani. Možemo li i mi primiti božanske kroz te riječi? Možemo li i mi dopustiti tim kazivanjima da uđu u naša srca, kao strijele, da bi nas probudile?

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn 091 25 81 981 Prosvjetljenje jedina revolucija. Govori o velikom mistiku Ashtavakri Cijena: 95,00 kn: Dodaj u košaricu .

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . Prodajemo knjige po akcijskim cijenama, nudimo knjige iz područja alternative, te vam preporučamo najčitanije knjige u našoj web trgovini online knjižare Harša. Osho - Prosvjetljenje O prosvjetljenju Sjećam se sudbonosnog dana, 21. O prosvjetljenju.

POVEZANE KNJIGE