Proricanje sudbine

Proricanje sudbine - Gašpar, Marica | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gašpar, Marica
DIMENZIJA
3,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Proricanje sudbine.pdf
ISBN
3699227954706

OPIS

Danas, početkom 21. stoljeća, znanost je toliko napredovala da besprijekorno odgovara na gotovo sva pitanja koja je čovjek postavljao u prošlosti. Razvoj tehnike omogućio je rekonstrukciju povijesti, spoznaje o svim živim i mrtvim materijama, letove u svemir, ali pitanje o budućnosti te ljudska psiha i ponašanje u različitim situacijama i dalje su velika tajna. Znanost sigurnim korakom ide naprijed, svakodnevno se postižu nova i fascinantna otkrića, ali jedno područje uporno ostaje neistraženo jer ne postoje znanstvene metode koje bi mogle odgovoriti, ili se bar približiti odgovoru na pitanje “Što će biti sutra?” Čovjek je oduvijek pokušavao odgovoriti na to pitanje služeći se raznim načinima: tumačenjem snova, gatanjem iz taloga kave i čaja, gatanjem pomoću karata, graha, gledanjem u dlan i kristalnu kuglu te pripisivanjem određenih značenja nekim pojavama i događajima. Oni koji su imali sposobnost predviđanja bili su u nekim razdobljima cijenjeni, u drugima proganjani i spaljivani. Ljudsku lakovjernost i strah često su iskorištavali spretni varalice koji su se željeli obogatiti na lak način. Danas je sve manje lakovjernih ili onih koji vjeruju u takve metode, ali s porastom broja stanovnika u svijetu, još je više onih koji strepe i žive u neizvjesnosti od sutrašnjice. Nesigurnost i strah sve su veći, ali, nažalost, odgovora koji će točno predvidjeti budućnost nema. U ovoj knjizi sakupili smo neke od starih “metoda” za predviđanje budućnosti kao i moderna astrološka saznanja o naravi i postupcima ljudi. Nadamo se da ćete se dobro zabaviti uz ovu knjigu i da će vam u nekim situacijama pomoći ono što u njoj pročitate.

U moderno vrijeme proricanje sudbine ukazuje na mogućnosti koje su nam date za budućnost, ali i svega onog što nam daje kosmos, bez... Tehnike: PRORICANJE, TAROT, LJUBAVNA PPREDVIĐANJA, ŽIOVTNI TRENER, BIOENERGIJA, RUNE, SUDBINSKE KARTE. Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST. Proricanje sudbine kockicama ili kleromantika od antičkih vremena budi interes mnogih.

Proricanje sudbine od 0-24. Proricanje sudbine kartama. Proricanje sudbine kartama ima veoma dugu tradiciju kroz vrijeme.

POVEZANE KNJIGE