Matareško odbrojavanje 1-2

Matareško odbrojavanje 1-2 - Ludlum, Robert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ludlum, Robert
DIMENZIJA
12,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Matareško odbrojavanje 1-2.pdf
ISBN
1512306983485

OPIS

Nakon dvadeset godina, kao avet, ponovno iskrsava Matarese… U bestseleru koji prijeti da će nadmašiti svog slavnog prethodnika. A s Matareseom uskrsavaju i davni likovi Ostarjeli ali krepki, unatoč godinama puni želje za borbom, da mu još jednom zakrenu vratom. Za što više nisu dovoljni samo snaga i lukavstvo. Jer sad Materese žeti zavladati svijetom na način razumljiv samo stručnjacima. Milijuni će ostati bez imetka. I jos mnogo više njih bez posla. Dok na kraju mnogi ne ostanu i bez života. Tražeći spas od Mataresea, koji je čitavu opaku tu igru i zaigrao. Perfidno, proračunato, odbrojavajući sekunde do svjetske dominacije. U svojoj se proračunatosti, međutim, u nečemu preračunao…

Pridružite se listi čekanja . Zadnja prodana prije 4 tjedna.

Na primjer, A i B su ulancane matrice ako je A tipa (m;p) a B tipa (p;n). Uocimo: Dvije kvadratne matrice istog reda su uvijek ulancane; Ako je ureden par matricafl (A;B) ulancan, ne slijedi da je i ureden parfl (B;A) ulancan (osim ako je m = n Jerković, simbol Dinama u jednom trenutku na Maksimiru nije više bio dobrodošao.

POVEZANE KNJIGE