Javne financije

Javne financije - Brummerhof, Dieter | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brummerhof, Dieter
DIMENZIJA
7,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Javne financije.pdf
ISBN
5349035069979

OPIS

IZRAZITA SUVREMENOST, SVE POJAVE IZ PODRUČJA TEORIJE I PRAKSE JAVNIH FINANCIJA! Ova knjiga predstavlja izuzetno kvalitetno U udžbeniku koji je pred nama govori se o analizi uzroka državnih odluka i njihovih učinaka na razna područja ekonomske aktivnosti. U prvom planu su javne fi nancije, odnosno prihodi i rashodi države. Udžbenik sadrži i vrlo aktualne i analitički dotjerane dijelove o osnovama fi skalne politike stabilizacije, te o osnovama fi skalne politike raspodjele. Također, knjiga posjeduje i prilično rijetku kvalitetu – izrazitu suvremenost. Kratki sadržaj: Osnove javnih financija Alokacijska neučinkovitost tržišta i državna politika alokacije Državni procesi odlučivanja Struktura. Razvoj i odrednice državne aktivnosti Osnovne fiskalne stabilizacijske politike Osnove fiskalne politike raspodjele Okvir za federalnu državu

godine u 9:30h. Javne financije se odnose na financijski segment djelovanja države (korištenje državnog novca). Javne financije možemo definirati kao državno računovodstvo odnosno sistem, koji bilježi i pokazuje na koji način se država financira i kakvi su troškovi njenog vođenja i razvoja. JAVNE FINANCIJE.

Kako učiti javne financije? Obvezna literatura. Rosen, H.

POVEZANE KNJIGE