Univerzalna decimalna klasifikacija

Univerzalna decimalna klasifikacija - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
5,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Univerzalna decimalna klasifikacija.pdf
ISBN
5071178472122

OPIS

UNIVERZALNA DECIMALNA KLASIFIKACIJA: hrvatsko džepno izdanje Hrvatsko džepno izdanje sadrži oko 4000 jedinica i zadržava bitne karakteristike UDK. Temelji se na Glavnoj uputnoj datoteci UDK MRF, bazi podataka s oko 61 000 jedinica i uključuje najnovije ažuriranje sheme. Ovo izdanje sadrži i novi uvod koji objašnjava strukturu sheme i daje praktične savjete za njezinu uporabu. Fleksibilna struktura UDK dozvoljava jasno indeksiranje i sofisticirano pretraživanje. U širokoj je primjeni u knjižnicama i informacijskim službama, a prikladna je i za organiziranje zbirki ne-tradicionalnih dokumenata i multimedijalne građe – građe koja se treba indeksirati da bi se informacije koje su u njoj sadržane mogle što bolje iskoristiti. Niz godina UDK je dobro funkcionirala u računalnom pretraživanju. Sada se koristi na web-stranicama za klasificiranje izvora.

Godina izdanja: 2013. Opis - UNIVERZALNA DECIMALNA KLASIFIKACIJA - SKRAĆENO IZDANJE ... UNIVERZALNA DECIMALNA KLASIFIKACIJA - hrvatsko džepno izdanje DODATAK 69,00 kn 62,10 kn Univerzalna decimalna klasifikacija 17.04.2014 .

Pronađeno 2 rečenice podudaranje izraz Univerzalna decimalna klasifikacija.Pronađeno u 2 ms.Prijevod sjećanja su stvorili čovjeka, već usklađeni na računalu, što bi moglo dovesti do pogreške. Oni dolaze iz mnogih izvora i ne provjeravaju.

POVEZANE KNJIGE